Om mig - Exempel

Britt-Marie

 

 

Är inte så mycket att skriva om, vad gäller mig - mer än att jag verkligen gillar hundar och speciellt min dansk-svenska  gårdshundstik, Ozzie! Som f ö ska paras med MARCATO'S QUICKSTEP, till våren 2017! Hösten 2015, tog jag över Marcato's Listiga-Lilly, då hon behövde ett nytt hem. Jag parade Lilly våren 2016 med SITTAC'S NISSE, och fick en kull på tre hanar!

Tyvärr, kunde jag inte behålla Lilly, då tikarna alltmer blev osams, och situationen alltmer ohållbar! Tur i oturen, så hittade jag ett lämpligt hem i Norrtälje, där Lilly nu bor och mår jättebra - vi har mycket kontakt!


Ozzie flyttade hem till mig som valp ifrån Marcato's kennel, som då fanns utanför Nyköping - Lillemor & Christer Carmonius - men idag bor de i Malmö och lagt ned sin uppfödning!

Jag är alltså en kvinna mitt i livet, och som äntligen vågat mig på att ta en kull valpar - bor på landet utanför Norrtälje!

 

Mer om mig så så småningom.........

 

Britt-Marie

Användbara länkar - Exempel

Här nedan har vi lagt in lite blandade länkar till olika resurssidor som du kan ha nytta av när du bygger vidare på din hemsida. Du kan också redigera dokumentet och radera de länkar som du inte vill ha kvar, eller lägga in dokumentet som ett nytt objekt på en egen sida.

Public Domain Pictures
På PDP kan du fritt ladda ner bilder som du kan använda på olika sätt. Där kan du också ladda upp egna bilder som du vill dela med dig till andra.
  SXC
  På SCX hittar du massor med gratisbilder att ladda ner, men det är viktigt att du kontrollerar licensen för varje bild. Välj en kategori i rullningslistan högst upp på sidan för att få en lista med bilder.
   everystockphoto
   Sökmotor för att leta efter gratisbilder. Viktigt att kontrollera licensen för de bilder du vill ladda ner.
    
   Du kan ändra, radera och redigera länkarna ovan, och istället lägga in egna intressanta länkar.