Blogginlägg

Ny kull på G

Ä N T L I G E N! Som vi har väntat på detta löp, men NU är Ozzie parad! Det blev inte Qisen denna gång pga att han var bortrest den helgen som parning skulle ske - så tacksam för att vi fick låna vackra och trevliga Midas,  se under länken Valpkull 2 2017 !

Det ska verkligen bli spännande med denna kombination! Ska förhoppningsvis spara en tikvalp ur denna kombination!

Ring el maila om du vär intresserad  av valp!

 

 


Nytt kennelnamn och Nytt År....Ny valpkull, till sommaren!

Jaha,, då är det dax att börja skriva lite i bloggen igen! Trist väder, antingen för kallt eller för milt och skitigt! Aldrig är man riktigt nöjd!

Ozzie och jag har flyttat till ett lite större hus! Lilly flyttade i höstas till en egen pensionärsfamilj, pga ideliga slagsmål mellan tikarna, som eskalerade efter att Lilly's valpar hade flyttat! 

Det blev för mycket helt enkelt och det var med smärta i bröstet som jag tog beslutet att Lilly fick flytta!  Hon har det väldigt bra, och vi har kontakt, titt som tätt!

Mars eller april, ska Ozzie paras, så vi hoppas på valpar, som ska kunna levereras ut i juli!

Har Du funderingar på en gårdshundvalp, ring el skicka ett email, så berättar jag mera!

Nu ska jag försöka göra några sidor  på min nya hemsida!!

Britt-Marie


Redan 1a augusti

Så har Yoda och Chivas flyttat till sina nya hem - Yoda kommer att bo långt upp i nordnorge, lycka till med den lilla stjärnan:)! Chivas har flyttat till Uppsala och förmodligen väntar många nya upplevelser honom där ihop med sin husse - Lycka till!

Så kvar har vi nu Pirre - men kanske kanske har även han ett nytt hem på gång! Vi hoppas det, för det är ju det bästa för valparna, att få komma iväg till sina egna hem, så fort som möjligt!

Och kvar har jag mamma Lilly och Ozzie, så snart är allt som vanligt igen, förutom gipset då - vilken otur man ska ha mitt i allt detta - men tur att jag har hjälp av anhöriga och vänner!

Men så kul och utvecklande att få ha en valpkull på egen hand! Det gavabsolut mersmak!

 


Andra inlägget

Idag har jag äntligen skaffat mig en hemsida så jag också kan börja blogga.
Genom att blogga regelbundet tillför du nytt innehåll till din hemsida och ger samtidigt besökarna något att komma tillbaka till. Genom att aktivera RSS i inställningarna för bloggen ger du dina besökare möjlighet att prenumerera på dina blogginlägg.
Om du dessutom tillåter kommentarer på dina inlägg låter du också besökarna bidra med innehåll till hemsidan, vilket gör den ännu mer levande.


 

Bloggerska - Exempel

Britt-Marie
Britt-Marie Grönholm Eklöf